måndag 4 oktober 2010

Behöver du verkligen gå ner i vikt?

Denna fråga kan verka som en no-brainer för er, men inte alla behöver gå ner i vikt.Alltför ofta tonåringar fokus på ohälsosam vikt nivåer för att få en bättre uppfattning om en ideal kropp.


De fastnar i ohälsosam mat metoder även i den utsträckning att äta och barfing så att de antingen får gå ner i vikt eller förbli smal. Det finns namn för dessa typer av metoder som "Yo-Yo" bantning eller "ätstörningar".


Med många stora framsteg inom visuella medier marknadsföring genom medianer som TV, internet, film och Hollywood är det lätt att se varför tonåringar har förvrängt syn på vad deras kroppar ska se ut. Många försöker forma sina kroppar för att få utseendet på kändisar som ofta är kända för hur de ser ut snarare än vad de har åstadkommit.Tonåringar måste erkänna att inte alla kroppens struktur och former är de samma.


Det är viktigt för tonåringar att förstå vad som borde vara deras ideal vikt och hur dessa vikter beräknas. De måste förstå och följa de förfaranden och åtgärder som bör tillämpas innan ett eventuellt program för viktminskning. 

Den verkliga frågan är här: "Oavsett om Tonåringar behöver verkligen gå ner i vikt?"


Tonåringar måste jämföra sin nuvarande vikter mot normerna för sina respektive Heights, kroppsvikt, body mass och Body Byggstorlekar att avgöra om viktminskning är nödvändig, eller inte. De bör rådgöra med sin läkare eller specialkost läkare innan man kan genomföra ett program för att gå ner i vikt, följ deras råd. Underlåtenheten att följa detta råd kan leda till ohälsosam viktminskning och öka risken för sjukdomen.


Innan du bestämmer dig på en diet eller viktminskning programmet, du är skyldig dig själv att göra tiden och ta yttersta för att avgöra om behovet av att gå ner i vikt eller om din kroppsuppfattning uppfattning är förvrängd eller inte.


För många tonåringar viktminskning är inte en nödvändighet, men en förvrängd Fantasy eller Perception som måste valideras.


Men om det fastställt att du behöver gå ner i vikt, bör du överväga att använda bantningspiller tillägg, utöver motion och en hälsosam diet, som en extra boost. Ett tillägg som är 100% ren och naturlig, vilket kommer att ge dig den hjälp du behöver för att stävja hungerkrascher, öka energieffektiviteten och ge bättre koncentration som Proactol Pill.